Передумови становлення індонезійської мови - Ілюхін, О. М.; Ілюхін, Олексій Миколайович; Iliukhin, O. M. (Одеса, 2017)
У статті досліджуються основні передумови становлення індонезійської мови як мови національної єдності. Крім того, виявлені головні чинники, що сприяли цьому процесу.

This article studies basic preconditions andformation of Indonesian language as a language of a national unity. The basic reasons of such kind of processes also were observed.
Ілюхін О. М. Передумови становлення індонезійської мови / О. М. Ілюхін // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 147-149.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Індонезія; австронезійські мови; малайська мова; індонезійська мова; Indonesia; austronesian languages; malay language; mdonesia language