Міжнародні стандарти створення громадських організацій - Волкова Дарія Євгенівна; Волкова Дарья Евгеньевна; Volkova Dariya (My University, 2012)
Стаття присвячена відокремленню міжнародних стандартів прав людини, що стосуються свободи асоціацій? та міжнародних стандартів створення громадських організацій. Останні проаналізовано з метою висунення пропозицій щодо подальшого вдосконалення Закону «Про об’єднання громадян» 1992 р. у частині створення громадських організацій.
Волкова Д.Є. Міжнародні стандарти створення громадських організацій / Д.Є.Волкова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 64. – С. 88-94.
Keywords: громадські організації; міжнародні стандарти; створення громадських організацій; реєстрація; общественные организации; международные стандарты; создание общественных организаций; регистрация; NGO; freedom of association; NGOs establishment