Міжнародне правове регулювання забезпечення соматичних прав людини - Хажинський, Р. М.; Хажинский, Р. М.; Hazhinskiy, R. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті висвітлено особливості міжнародного забезпечення соматичних прав людини. Проаналі зовано міжнародне правове регулювання в контексті реалізації різних соматичних прав. Надано визначення репродуктивному та терапевтичному клонуванню.
Хажинський Р. М. Міжнародне правове регулювання забезпечення соматичних прав людини / Р. М. Хажинський // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 210-215.
Keywords: права людини; міжнародне забезпечення; соматичні права; фетальні тканини; трансплантація; наркотичні засоби; права человека; международное обеспечение; соматические права; фетальные ткани; трансплантация; наркотические средства; human rights; international legal providing; transplantation; somatic rights; fetal fabrics; narcotic facilities