Юридичні клініки в Україні: освіта та правова допомога - Лоджук, Максим Тарасович; Lodzhuk, Maksym T. (Одеса : Фенікс, 2015)
Монографію присвячено загальнотеоретичній характеристиці змісту правового регулювання діяльності юридичних клінік в Україні. На основі здобутків сучасних вітчизняних та зарубіжних вчених аналізуються та розвиваються теоретичні та методологічні засади юридичної клінічної освіти та нормативно-правові засоби організації та діяльності юридичних клінік в Україні, розкриваються їх місце та роль у вітчизняній системі надання безоплатної правової допомоги. Призначена для науковців, викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України юридичного профілю, а також всім тим, хто цікавиться проблемами організації та діяльності юридичних клінік в Україні.
монографія
Лоджук М. Т. Юридичні клініки в Україні: освіта та правова допомога : монографія / М. Т. Лоджук. - Одеса : Фенікс, 2015. - 328 с.
Keywords: професійна підготовка студента-правника; юридична клініка; статус юридичної клініки; юридична клінічна освіта; форми правової допомоги; безоплатна правова допомога; профессиональная подготовка студента-юриста; юридическая клиника; статус юридической клиники; юридическое клиническое образование; формы правовой помощи; бесплатная правовая помощь; professional training of law students; legal clinic; status of legal clinics; clinical legal education; forms of legal aids; free legal aid