Кримінально-правові концепти та їх реалізація - Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, В. О.; Tuliakov, Viacheslav O.; Ван-Цзянь; Іскендеров, Ф. Ш. (Одеса, 2009)
У статті розглядаються сутність та форми реалізації пунітивного, ресторативного та аболіціонистського концептів у сучасному кримінальному праві. Зроблено висновок про необхідність послідовної диференціації кримінальної відповідальності та втілення компенсаційних заходів у чинне кримінальне законодавство України. It is suggested that mixture of coercive, restorative and vigilantive methods and ideas exists in modern criminal law theory. Due to the aim of crime reducing the authors analyzed the ways and keys for implementing compensational measures and differentiation of criminal liability into modern Ukrainian criminal law.
Ван-Цзянь Кримінально-правові концепти та їх реалізація / Ван-Цзянь, Ф. Ш. Іскендеров, В. О. Туляков // Актуальні проблеми держави і права. – 2009. – вип. 47 – С. 198-203. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28941
Keywords: кримінальне право; компенсація; диференціація відповідальності; compensational measures; differentiation of criminal liability