Мінас Рамзесович Аракелян - Ківалов, Сергій Васильович; Іванійчук, Таїсія Юріївна; Стефанчишена, Тетяна Михайлівна; Березюк, Людмила Василівна; Новітська, Ірина Вадимівна (Одеса, 2020)
Біобібліографічне видання присвячено науково-дослідницькій та педагогічній діяльності відомого правознавця, провідного вченого нашої країни у галузі права Європейського Союзу та правозахисної діяльності, доктора юридичних наук, професора заслуженого юриста України Мінаса Рамзесовича Аракеляна. Підготовка видання проводилася за фондами наукової бібліотеки Національного університету «Одеська юридична академія», електронними каталогами бібліотек України та зарубіжжя. Усі виявлені публікації описано за існуючими правилами. Матеріал розділів розташований за хронологією публікацій та алфавітом, у межах року представлено спочатку книги, потім – статті із збірників, журналів, газет. Повнотекстові версії документів, включених до покажчика, містять посилання на адреси сайтів, де їх можна знайти, використовуючи пошукову систему. Видання, не переглянуті de visu, відмічені астериском. Відбір матеріалів закінчено 1 червня 2020 р. Допоміжний апарат складається з алфавітного покажчика наукових праць, переліку періодичних та продовжуваних видань, покажчика співавторів та списку абревіатур. Для науковців, широкого загалу читачів.
Мінас Рамзесович Аракелян : біобібліогр. покажч. / уклад.: Т. М. Стефанчишена, Л. В. Березюк, І. В. Новітська ; наук. ред.: С. В. Ківалов, Т. Ю. Іванійчук ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», наук. б-ка. – Одеса, 2020. 38 с. – (Вчені Національного університету «Одеська юридична академія», вип. 32). DOI 10.32837/11300.14120
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія