Інноваційні мовні явища в німецькомовних шантажних листах - Сарміна, Г. Л.; Сармина, А. Л.; Sarmina, G. L. (Одеса : Гельветика, 2015)
Стаття присвячена дослідженню оказіоналізмів та неологізмів як інноваційних лексичних одиниць у німецькомовних шантажних листах. Окреслені основні характеристики, роль та функції новотворів, виокремлено принципи їх розмежування.
Сарміна Г. Л. Інноваційні мовні явища в німецькомовних шантажних листах / Г. Л. Сарміна // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 133-136.
Keywords: оказіоналізм; неологізм; шантажний лист; аналіз тексту; деліктна комунікація; судова лінгвістика; окказионализм; неологизм; шантажное письмо; анализ текста; деликтная коммуникация; судебная лингвистика; neologism; blackmail letter; text analysis; criminal communication; forensic linguistics