Правові аспекти відмови захисника від виконання своїх обов'язків у кримінальному провадженні - Чепеленко, М. Ю. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена дослідженню проблематики відмови захисника від виконання своїх обов'язків у кримінальному провадженні.
Чепеленко М. Ю. Правові аспекти відмови захисника від виконання своїх обов'язків у кримінальному провадженні / М. Ю. Чепеленко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.357-359.
Keywords: адвокат; захисник; клієнт; підозрюваний; обвинувачений; договір; відмова від виконання обов'язків; спосіб захисту