Ринкова інфраструктура. Ринок юридичних послуг : навчально-методичний посібник - Кібік, Ольга Миколаївна; Кібік, О. М.; Корнілова, Олеся Володимирівна; Корнілова, О. В.; Примаченко, Іван Федорович; Кузнецова, Людмила Валентинівна; Кузнецова, Л. В. (Одеса : Фенікс, 2023)
Визначено зміст і значення ринку та ринкової інфраструктури. Розглянуто основні категорії ринку, надано уявлення про елементи сучасної ринкової інфраструктури. Систематизовано характеристики основних елементів сучасної ринкової інфраструктури на національному та міжнародному рівнях. Увагу приділено питанням розвитку ринку юридичних послуг, зокрема в Україні. Призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують ступінь бакалавра та магістра у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент», буде корисним для підготовки здобувачів, що отримують освіту з економічних та правових спеціальностей.
Ринкова інфраструктура. Ринок юридичних послуг : навч.-метод. посібн. [Електронне видання] / О. М. Кібік, О. В. Корнілова, І. Ф. Примаченко, Л. В. Кузнецова ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 100 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26018
Keywords: ринкова інфраструктура; ринок юридичних послуг в Україні; менеджмент інфраструктури товарного ринку; комерційні посередники в ринковій інфраструктурі; юридичне консультування; послуги юридичного консалтингу; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics