Сучасний гуманітарний та мистецтвознавчий дискурс : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції молодих учених, студентів, аспірантів, 30 березня 2024 р. - (:unkn) unknown (Львів – Торунь : Liha-Pres, 2024)
У збірнику представлено стислий виклад доповідей і повідомлень, поданих на Всеукраїнську Інтернет-конференцію молодих учених, студентів, аспірантів «Сучасний гуманітарний та мистецтвознавчий дискурс», яка відбулася 30 березня 2024 р.
Сучасний гуманітарний та мистецтвознавчий дискурс : матеріали Всеукр. Інтернет-конф. молодих учених, студентів, аспірантів, 30 берез. 2024 р. – Львів – Торунь : Liha-Pres, 2024. – 200 с.
Keywords: філософське осмислення феноменів та процесів сучасності; історичні події: аналіз і висновки; культурологічний аналіз сучасних тенденцій та форм культуротворчості; сучасні напрямки дизайнерської практики; аудіовізуальне мистецтво; актуальні проблеми теорії і історії українського та світового музичного мистецтва; сучасна музична освіта; традиційний та інноваційний ракурс музично-театрального мистецтва