Сімейне право : навчально-методичний посібник для студентів факультету цивільної та господарської юстиції - Спасова, Катерина Іванівна; Глиняна, Катерина Михайлівна; Сафончик, Оксана Іванівна (Одеса : Фенікс, 2020)
У навчально-методичному посібнику містяться матеріали, що відповідають вимогам навчальної дисципліни «Сімейне право», які розроблені відповідно до навчальної програми для студентів 3 курсу факультету цивільної та господарської юстиції Національного університету «Одеська юридична академія» (дисципліна читається у 5 семестрі). Посібник містить програму навчальної дисципліни з методичними вказівками по кожній темі, плани практичних занять, питання для самостійної роботи студентів. У посібнику наведено перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять, заліку. Навчально-методичний посібник розрахований на студентів та науково- педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Глиняна К. М. Сімейне право : навчально-методичний посібник для студентів факультету цивільної та господарської юстиції / К. М. Глиняна, О. І. Сафончик, К. І. Спасова ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія» − Одеса : Фенікс, 2020. − 84 с. − (Сер. «Навчально-методичні посібники»). Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26678
Keywords: Загальні засади правового регулювання сімейних правовідносин; Етапи розвитку сімейного права України; Сімейне законодавство; Шлюб; Фактичні шлюбні відносини; Особисті немайнові правовідносини подружжя; Аліментні зобов’язання членів сім ї; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE