Фінансовий моніторінг в системі протидії легалізації (відмивання) злочинних доходів - Возняковська, К. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена організаційним основам протидії легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом. Розглядаються проблеми забезпечення законності у сфері фінансової діяльності держави та запобігання використання послуг кредитно-банківського сектора в злочинних цілях.
Возняковська К. А. Фінансовий моніторінг в системі протидії легалізації (відмивання) злочинних доходів / Возняковська К. А. // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.99-101.
Keywords: фінансовий моніторінг; легалізація; відмивання доходів; злочинні доходи; фінансові ресурси