Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Інформаційна безпека інноваційної діяльності - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Радівілова Т. А., Йона Л. Г. Силабус навчальної дисципліни Інформаційна безпека інноваційної діяльності. 2. Радівілова Т. А., Йона Л. Г. Робоча програма навчальної дисципліни Інформаційна безпека інноваційної діяльності. 3. Питання до ІБІД. 4. Лекція 1 Основні поняття та визначення. 5. Лекція 2 Загрози та ризики витоку конфіденційної інформації. 6. Лекція 3 НСД.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Інформаційна безпека інноваційної діяльності ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28530