Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Етнічна кулінарія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Жмудь Альона Вікторівна. 2. Лекційний матеріал Етнічна кулінарія. 3. Лабораторні роботи Етнічна кулінарія. 4. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Етнічна кулінарія» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / А.В. Жмудь. Одеса : МГУ, 2024. 9 с. 5. Тестові завдання Етнічна кулінарія. 6. Питання до екзамену Етнічна кулінарія 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Етнічна кулінарія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29192