Проблеми організації розшуку осіб, які переховуються від органів досудового розслідування й суду - Лисенко, Володимир Васильович; Лисенко, В. В.; Лысенко, Владимир Васильевич; Lysenko, Volodymyr V.; Лисенко, О. В.; Лисенко, Олена; Лысенко, Е. В.; Lysenko, Olena V. (Одеса : Гельветика, 2017)
У статті розглянуто сучасний стан щодо розшуку осіб, які переховуються від органів досудового розслідування та суду, а також головні проблеми в організації розшуку таких осіб правоохоронними органами.

В статье рассмотрено современное состояние по розыску лиц, скрывающихся от органов предварительного расследования и суда, а также главные проблемы в организации розыска таких лиц правоохранительными органами.

There are considered the real condition in the area of looking for persons who hide from prejudicial inquiry and courts in the article. The main organizational problems of investigation concerning such people in the law enrocement authorities are described by the author.
Лисенко В. В. Проблеми організації розшуку осіб, які переховуються від органів досудового розслідування й суду / В. В. Лисенко, О. В. Лисенко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 220-229.
Keywords: розшук підозрюваного, обвинуваченого; підстави здійснення розшуку осіб, які переховуються від слідства та суду; організація розшуку підозрюваного, обвинуваченого; недоліки організації розшуку осіб, які переховуються від слідства та суду; інформація, що свідчить про переховування осіб від органів досудового розслідування та суду; розыск подозреваемого, обвиняемого; основания осуществление розыска лиц, скрывающихся от следствия и суда; организация розыска подозреваемого, обвиняемого; недостатки организации розыска лиц, скрывающихся от следствия и суда; информация, свидетельствующая о сокрытии лиц от органов предварительного расследования и суда; search of the suspect, the accused; grounds for the search for persons hiding from investigation and trial; the organization of the search for a suspect or accused; short-comings in the organization of the search for persons hiding from the investigation and the court; information that indicates the concealment of persons from the bodies of preliminary investigation and the court; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE