Проблеми та перспективи надання безкоштовної правової допомоги в Україні - Воробйова, А. О. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджуються теоретико-правові засади безоплатної правової допомоги. Аналізуються поняття та сутність безоплатної правової допомоги. Звертається увага суспільства і держави на законодавчу неврегулюваність питання надання безкоштовної правової допомоги в Україні.
Воробйова А. О. Проблеми та перспективи надання безкоштовної правової допомоги в Україні / А. О. Воробйова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.406-408.
Keywords: правова допомога; безоплатна правова допомога; гарантована правова допомога; захист прав і свобод людини і громадянина; адвокат; адвокатська діяльність