Нейтралитет в системе международных отношений - Широв, М. А. (Одеса, 2016)
У статті висвітлені питання реалізації державою політики постійного нейтралітету як одного із достатньо дієвих засобів здійснення збалансованої державної політики, направленого на співпрацю з різними міжнародними інститутами.
Широв М. А. Нейтралитет в системе международных отношений / М. А. Широв // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 88-91.
Keywords: держава; міжнародна політика; нейтралітет; Конституція; міжнародне співтовариство; реалізація