Державна етнонаціональна політика України: чергова спроба концептуалізації - Вітман, Костянтин Миколайович (My University, 2009)
В статье анализируется проект закона «О концепции государственной этнонациональной политики Украины», исследуется место и роль Концепции в правовой системе Украины.
Вітман К.М. Державна етнонаціональна політика України: чергова спроба концептуалізації / К. М. Вітман // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (керівник авт. кол.), Л. І. Кормич (ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; ОНЮА, Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса, 2009. – Вип. 36. – С. 15-26.
Keywords: державна етнонаціональна політика; національна політика; государственная этнонациональная политика; правова система України; правовая система Украины; Конституция Украины; Конституція України; национальная политика; соціально-політичний розвиток нації; національно-культурний розвиток нації; социально-политическое развитие нации; национально-культурное развитие нации; state ethnonational policy; national policy; legal system of Ukraine; Constitution of Ukraine; social and political development of the nation; national and cultural development of the nation