Особенности характеристики личности преступника связанных с фальсификацией выборов - Чумак, С. П. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена особливостям характеристики особи злочинця при вчиненні злочинів пов'язаних с фальсифікацією виборів. Автор зазначає, що за коротку історію "вільних" виборів в Україні, особи які професійно займаються вибочими документами, фальсифікацією підсумків виборів склались певні методики злочинної діяльності, на відмінну від органів слідства та дізнання, у яких немає методів боротьби з такими злочинами.
Чумак С. П. Особенности характеристики личности преступника связанных с фальсификацией выборов / С. П. Чумак // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.435-437.
Keywords: криміналістична характеристика злочинця; злочини пов'язані з фальсифікацією виборів; спосіб злочину; обстановка злочину; особа злочинця