Участь потерпілого у кримінально-процесуальному доказуванні: деякі питання - Гловюк Ірина Василівна; Гловюк Ирина Васильевна; Glovyuk Iryna V. (My University, 2014)
Статтю присвячено дослідженню ролі потерпілого у кримінально-процесуальному доказуванні за КПК України 2012 р. Звернено увагу на проблеми реалізації прав потерпілого у доказуванні. Запропоновані зміни до ст. 92 КПК України.

Статья посвящена исследованию роли потерпевшего в уголовно-процессуальном доказывании по УПК Украины 2012 г. Обращено внимание на проблемы реализации прав потерпевшего в доказывании. Предложены изменения к ст. 92 УПК Украины.

The article deals with the role of the victim in criminal procedure according to the Code of Criminal Procedure 2012. Attention is paid to problem of realization of the rights of the victim in proving. Changes to the article 92 of Code of Criminal Procedure are proposed.
Гловюк І. В. Участь потерпілого у кримінально-процесуальному доказуванні: деякі питання / І. В. Гловюк // Вісник Чернівецького факультету Національного університету «Одеська юридична академія». – 2014. – Вип. 1. – С. 135-145.
Keywords: потерпілий; доказування; обов'язок доказування; тягар доказування; показання; потерпевший; доказывание; обязанность доказывания; бремя доказывания; показания; victim; proof; duty of proof; burden of proof; testimony