До питання визначення незбройної сили у міжнародному праві - Камінський, Ігор Іванович; Каминский, Игорь Иванович; Kaminskyi, Ihor I. (My University, 2017)
У статті акцентується на поширеному застосуванні у сучасних міжнародних відносинах незбройної сили. Випадки такого неправомірного застосування вимагають належної реакції міжнародного співтовариства. Це актуалізує потребу визначення незбройної сили, яке формувалось за допомогою структурного методу та методу від супротивного.

В статье акцентируется внимание на распространенном применении в современных международных отношениях невооруженной силы. Случаи такого неправомерного применения требуют надлежащей реакции международного сообщества. Это актуализирует необходимость определения невооруженной силы, которое формировалось при помощи структурного метода и метода от противного.

The article focuses on the widespread use of non-armed force in modern international relations. Cases of such illegal use require appropriate response of the international community. This fact makes actual the need of defining non-armed force, which was formed by using both the structural method and the method by contradiction.
Камінський І.І. До питання визначення незбройної сили у міжнародному праві / І.І. Камінський // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. – 2017. – №43. - Т. 2. – С. 204-207.
Keywords: міжнародне право; примус; сила; незбройна сила; международное право; принуждение; сила; невооруженная сила; international law; coercion; force; non-armed force