Основні напрями кримінально-правової політики відносно неповнолітніх - Гончар, Т. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті надається характеристика кримінально-правовій політиці відносно неповнолітніх. Акцентується увага на стабільно високому рівні злочинності неповнолітніх, що обумовлено відсутністю кримінологічних та віктимологічних стратегій.
Гончар Т. О. Основні напрями кримінально-правової політики відносно неповнолітніх / Т. О. Гончар // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.267-269.
Keywords: неповнолітній; потерпілий; злочинець; кримінально-правова політика; захист прав