Концепт «природа» в поэтическом дискурсе М. Лисянского - Садовая, А. Ю.; Садова, Ганна Юріївна; Sadova, G. Y. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено дослідженню концепту «Природа» у поетичному дискурсі М. Лисянського. У роботі розглядаються мікроконцепти, що складають ядерну зону концепту «Природа», а також аналізуються вербалізатори, що представляють фрагменти кожного з мікроконцептів.

The article studies the concept «Nature» in the poetic discourse of M. Lysyansky. We consider microconcepts that make the nuclear zone of concept «Nature». We analyze verbalizers representing each of thefragments of microconcepts.
Садовая, А. Ю. Концепт «природа» в поэтическом дискурсе М. Лисянского / А. Ю. Садовая // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 192-195.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; вербалізатор; концепт; мікроконцепт; verbalizer; concept; microconcept