Сутність і зміст правовиховної роботи в органах внутрішніх справ - Моргунов, О. А.; Моргунов, А. А.; Morgounov, O. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
З метою уточнення сутності та змісту правовиховної роботи в органах внутрішніх справ у статті з’ясовується соціальний зміст виховання. Правове виховання характеризується як процес формування правової свідомості особистості, встановлюється результат правового виховання працівників органів внутрішніх справ. Правове виховання працівників органів внутрішніх справ розглядається в ши- рокому й вузькому розумінні. Визначаються мета, цілі, завдання та зміст виховної роботи працівників органів внутрішніх справ, встановлюються її основні закономірності.
Моргунов О. А. Сутність і зміст правовиховної роботи в органах внутрішніх справ / О. А. Моргунов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 491-497.
Keywords: правовиховна робота; органи внутрішніх справ; виховання; правове виховання; правосвідомість; працівники органів внутрішніх справ; правовоспитательная работа; органы внутренних дел; воспитание; правовое воспитание; правосознание; сотрудники органов внутренних дел; law-educational work; police; education; legal education; justice; law enforcement officers