Конфіденційність як основоположний принцип діяльності адвоката - Чудімова, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджено конфіденційність як принцип організації та діяльності адвокатури. Аргументовано, що вказані категорії співвідносяться між собою як загальне й окреме, оскільки, окрім збереження адвокатської таємниці, адвокат повинен здійснити захист інших відомостей, що можуть не охоплюватися цим поняттям (персональні дані, інформація про фізичну особу тощо).
Чудімова А. В. Конфіденційність як основоположний принцип діяльності адвоката / А. В. Чудімова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 423-425.
Keywords: конфіденційність; адвокатська таємниця; адвокат; принципи адвокатури; персональні дані; професійна таємниця; інформація з обмеженим доступом