Публічна дипломатія : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 052 «Політологія» - Краснопольська, Тетяна Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Публічна дипломатія». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій і практичних занять, перелік тем для самостійної роботи, індивідуальні завдання, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, а також список рекомендованих джерел. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Краснопольська Т. М. Публічна дипломатія : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спец. 052 «Політологія» [Електронне видання] / уклад. Т. М. Краснопольська ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 60 с. – Режим доступу: https://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/27381
Keywords: сторія публічної дипломатії; Публічна дипломатія США; Публічна дипломатія міжнародних організацій; Публічна дипломатія України; Нова публічна дипломатія Ватикану