Сучасний стан навчання іноземних мов студентів гуманітарних спеціальностей : міжвузівська колективна монографія - Таланова, Л. Г.; Бачинська, Н. Я.; Ерліхан, А. М.; Левчик, І. Ю.; Мілова, М. М.; Митник, М. М.; Пежинська, О. М.; Першина, Л. В. (Тернопіль, 2018)
У колективній монографії представлено результати дослідження з методики навчання іноземних мов студентів гуманітарних спеціальностей, висвітлено її актуальні проблеми і питання у системі навчального процесу вищої школи України. Матеріали монографії відображають теоретико-методологічні основи розвитку сучасної методики навчання іноземних мов студентів гуманітарних спеціальностей, зміст навчання професійно спрямованої іноземної мови, практичну реалізацію сучасних підходів до навчання студентів гуманітарних спеціальностей. До монографії увійшли теоретичні, методологічні, дослідницькі, методичні матеріали представників філологічної та педагогічної науки та практики. Колективну монографію адресовано науковим і практичним працівникам системи освіти, педагогічним працівникам вищих навчальних закладів, філологам, аспірантам, студентам.
Сучасний стан навчання іноземних мов студентів гуманітарних спеціальностей : міжвузівська колективна монографія / Авторський колектив; за ред. Н. Я. Бачинська, А. М. Ерліхман, Л. В. Першина, Л. Г. Таланова та ін. - Тернопіль : Осадца Ю.В., 2018. - 522 с.
Keywords: сучасний стан навчання; гуманітарні спеціальності; іноземна мова; студенти