Взаємовідносини України та ЄС: соціальний аспект - Черченко, Катерина Віталіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті висвітлено основні механізми реалізації взаємовідносин України та ЄС в сціальному аспекті. Проаналізовано суперечності, що виникають у процесі взаємовідносин України до ЄС. З'ясовано, що в процесі інтеграції України до ЄС виникають внутрішньоєвропейські, внутрішньоукраїнські та геоплітичні протиріччя.
Черченко К. В. Взаємовідносини України та ЄС: соціальний аспект / К. В. Черченко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 389-391.
Keywords: Європейський Союз; Україна; процес; соціальний процес; співпраця України та ЄС