Трансформація предмета адміністративного права та його складових як сфери об'єктивізації участі юридичних осіб : аналіз адміністративно-правової літератури кін. XIX - 1917 р. - Лютиков, Павло Сергійович; Лютиков, Павел Сергеевич; Ljutikov, Pavel (My University, 2012)
The article outlines the conditions of formation of the modern subject of administrative law in pre-revolutionary period in the development and establishment of administrative and legal science (ÕIÕ — 1917) through the prism of analysis of the scientific heritage of scientists that era. In particular, the article investigates scientific works by I. Andrievskiy, E. Berendts, M. Belyavskiy, V. Hessen, V. Deryuzhynskiy, A. Yelistratov, V. Ivanovskiy, I. Tarasov and others.
Лютіков П. С. Трансформація предмета адміністративного права та його складових як сфери об'єктивізації участі юридичних осіб : аналіз адміністративно-правової літератури кін. XIX - 1917 р. / П. С. Лютіков // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 11. – С. 325-334.
Keywords: трансформація; предмет; адміністративне право; об'єктивізація; юридичні особи; трансформация; административное право; объективизация; юридические лица; transformation; subject; administrative Law; objectification; legal entities