Етичні аспекти поведінки адвокатів у соціальних мережах - Левшина, Є. Є. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті розглянуті питання права на свободу слова людини й обмеження цього права під час здійснення нею професійної адвокатської діяльності шляхом спілкування в соціальних мережах, висвітлені позиції представників адвокатської спільноти щодо етичної поведінки адвоката в соціальних мережах, надані пропозиції щодо врегулювання поведінки адвоката в соціальних мережах.
Левшина Є. Є. Етичні аспекти поведінки адвокатів у соціальних мережах / Є. Є. Левшина // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 380-382.
Keywords: адвокат; Правила адвокатської етики; соціальні мережі; адвокатська етика; проблеми сьогодення; інтернет