Соціальне підприємство в Україні: перспективи, досягнення, виклики - Келій, І. О.; Сидорович, О. К. (Одеса, 2017)
У статті визначено роль соціального підприємства у сучасних економічних умовах та висвітлено основні особливості функціонування соціальних підприємств.
Келій І. О., Сидорович О. К. Соціальне підприємство в Україні: перспективи, досягнення, виклики / І. О. Келій, О. К. Сидорович // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 142-144.
Keywords: соціальне підприємство; соціальна відповідальність; локальна соціальна відповідальність; модель розвитку соціального підприємства