Віктимологічні засади кримінального права - Туляков Вячеслав Олексійович; Туляков Вячеслав Алексеевич; Tulyakov V. A. (Одеса : Юридична література, 2001)
Стаття присвячена проблемам використання віктимологічних питань і поглядів в сучасній теорії криміналізації.

Статья посвящена проблемам использования виктимологических вопросов и взглядов в современной теории криминализации.

The article is dedicated to problems of use of victimological issues and views in the modern theory of criminalization.
Туляков В. О. Віктимологічні засади кримінального права / В. О. Туляков // Актуальні проблеми держави та права : зб. наук. пр. – Вип. 11. – Одеса : Юрид. л-ра, 2001. – С. 442 - 445.
Keywords: віктимологія; соціальний контроль над злочинністю; неокласична кримінально-правова доктрина; взаємодія жертви і злочинця; виктимология; социальный контроль над преступностью; неоклассическая уголовно-правовая доктрина; взаимодействие жертвы и преступника; victimology; social control of crime; neoclassical criminal legal doctrine; the interaction of the victim and the offender