Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Операційні системи» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Операційні системи» Педяш Володимир Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Операційні системи» Педяш Володимир Віталійович. 3. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Операційні системи : методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Операційні системи» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: