Міжнародні стандарти організації адвокатури v. українські реалії - Лещенко, В. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті досліджено роль міжнародних та європейських стандартів адвокатури у вітчизняній правовій системі та необхідності їх подальшого запровадження на шляху євроінтеграції України.
Лещенко В. О. Міжнародні стандарти організації адвокатури v. українські реалії / В. О. Лещенко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 469-472.
Keywords: адвокатура; міжнародні стандарти адвокатури; європейські стандарти адвокатури; національні стандарти адвокатури; правова система України; імплементація міжнародних стандартів адвокатури; стандарти прав людини