Деякі міркування стосовно визначення місця актів судової влади у системі джерел фінансового права - Дмитрик, О. О.; Dmytryk, O. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2009)
У статті здійснено аналіз наукових думок стосовно визначення місця актів вищих судових органів у системі джерел фінансового права.Автором окреслені характерні ознаки рішень Конституційного Суду України, які дозволяють включити останні до системи джерел фінансового права, та наведені приклади рішень Конституційного Суду України, які суттєво впливають на правове регулювання фінансових відносин.
Дмитрик О. О. Деякі міркування стосовно визначення місця актів судової влади у системі джерел фінансового права / О. О. Дмитрик // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Ю. М. Оборотов (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2009. – Вип. 50. - С. 459-466.
Keywords: джерела фінансового права; акти вищих судових органів; рішення Конституційного Суду України; источники финансового права; акты высших судебных органов; решения Конституционного Суда Украины; sources of financial law; acts of highest judicial bodies; decisions of Constitutional Court of Ukraine