Правова природа відносин щодо обміну інформацією між органами державної влади - Сопілко, І. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті детально розглянуто рівні правового регулювання відносин щодо обміну органами державної влади інформацією між собою. Зазначено, що такі відносини регулюються на рівні підзаконних нормативно-правових актів.
Сопілко І. М. Правова природа відносин щодо обміну інформацією між органами державної влади / Т. О. Мацелик // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.23-25.
Keywords: інформація; органи державної влади; організаційно-правові основи; нормативно-правові акти; доступність інформації