Підтримання прокурором публічного обвинувачення в суді : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти першого рівня за спеціальністю 081 «Право» Національного університету «Одеська юридична академія» - Кісліцина, Ірина Олександрівна; Кісліцина, І. О. (Одеса : Фенікс, 2023)
Методичні вказівки з дисципліни підготовлені для здобувачів вищої освіти першого рівня факультету прокуратури та слідства (кримінальної юстиції) Національного університету «Одеська юридична академія» з метою засвоєння ними знань про організаційні основи підтримання публічного обвинувачення в суді як функції прокуратури, про завдання органів прокуратури з підтримання публічного обвинувачення; про основні повноваження прокурора, які стосуються участі прокурорів у кримінальному провадженні, розгляді справ судами першої, апеляційної, касаційної інстанцій.
Кісліцина І. О. Підтримання прокурором публічного обвинувачення в суді : метод. вказівки для здобувачів вищої освіти першого рівня за спец. 081 «Право» [Електронне видання] / І. Кісліцина ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 73 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.25492
Keywords: поняття і роль публічного обвинувачення; діяльність прокурора; прокурор у кримінальному провадженні; участь прокурора у судових дебатах; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE