Окремі аспекти права адвоката на конфідеційність спілкування з клієнтом в рамках кримінального процесу - Кайданович, Т. М. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена розкриттю теоретико-прикладних питань, які пов'язані із реалізацією однієї із основних гарантій професійної діяльності адвоката, а саме забезпечення конфідеційності його спілкування зі своїм клієнтом в рамках кримінального процесу.
Кайданович Т. М. Окремі аспекти права адвоката на конфідеційність спілкування з клієнтом в рамках кримінального процесу / Т. М. Кайданович // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.297-300.
Keywords: адвокат; гарантії адвокатської діяльності; правова допомога; конфідеційне спілкування; право на побачення з адвокатом; правовий статус адвоката