Проблемні аспекти спадкового договору - Наконечна, Ірина Олегівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена визначенню правової природи спадкового договору. Проаналізовано, що спадковий договір є консенсуальним договором, це договір з подовженим терміном дії. Спадковий договір - це перехід спадщини, тобто прав та обов'язків спадкодавця.
Наконечна І. О. Проблемні аспекти спадкового договору / І. О. Наконечна // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 114-117.
Keywords: спадковий договір; спадкування; односторонній договір; відплатний договір; консенсуальний договір