Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі» Педяш Володимир Віталійович. 2. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Комп’ютерні мережі : Методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 1) 2025. 3. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Комп’ютерні мережі : Методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 2) 2025. 4. Йона Л.Г., Педяш В.В., Мазур Г.Д. Комп'ютерні мережі : конспект лекцій 2025. 5. Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі» Педяш Володимир Віталійович. 6. Педяш В.В. Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації для самостійної роботи 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32499