Римське право і сучасність: гібридна війна і права особи : матеріали Всеукр. наук. конф., м. Одеса, 19 трав. 2025 р - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Збірник містить матеріали доповідей з приватного права, які були оприлюднені на Всеукраїнській науковій конференції 19 травня 2025 р. в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженнями науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в науковій діяльності.
Римське право і сучасність: гібридна війна і права особи : матеріали Всеукр. наук. конф., м. Одеса, 19 трав. 2025 р. / за заг. ред. Є. Харитонова, І. Давидової ; НУ «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. – 588 с. DOI: https://doi.org/10.32837/11300.30856
Keywords: римське право; гібридна війна; права особи; individual rights; roman law; hybrid warfare