Запобігання незаконному обігу синтетичних каннабіноїдів правоохоронними органами в Україні - Вергун, Т. І.; Вергун, Т. И.; Verhun, T. I.; Назаренко, В. В.; Nazarenko, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена висвітленню основних засад запобігання незаконного обігу синтетичних каннабіноїдів провоохоронними органами в Україні, а також системі концептуально нових наукових підходів, які обумовлюють корінні зміни організаційно-правових основ функціонування правоохоронних органів.
Вергун Т. І., Назаренко В. В. Запобігання незаконному обігу синтетичних каннабіноїдів правоохоронними органами в Україні / Т. І. Вергун, В. В. Назаренко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 462-466.
Keywords: синтетичні каннабіноїди; наркотичні засоби; психотропні сполуки; правоохоронні органи; незаконний обіг наркотичних засобів; синтетические каннабиноиды; наркотические средства; психотропные соединения; правоохранительные органы; незаконный оборот наркотических средств; synthetic cannabinoids; drugs; psychotropic compounds; law-enforcement; drug trafficking