Участь захисника на завершальних етапах судового розгляду - Мишак, Дмитро Едуардович; Мишак, Д. Е.; Myshak, Dmytro E. (Одеса : Фенікс, 2026)
Актуальність питань кримінального процесу породжуються у зв’язку зі змінами в суспільстві та його розвитком: політичні зміни, технологічний прогрес, соціальна трансформація, глобалізація і т.д. Вищезазначені зміни резонують в суспільстві і як наслідок – на актуалізацію положень кримінального процесу. У зв’язку із цим, неможливо стверджувати, що він є статичним. Отже, можна констатувати, що питання кримінального процесу постійно змінюються та динамічно зростають, що є викликом для правників.
Мишак Д. Е. Участь захисника на завершальних етапах судового розгляду. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 567-569. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33308
Keywords: етапи судового розгляду; судові дебати; ефективність захисту; процесуальна можливість; гарантія вибору захисника; stages of trial; court debates; protection effectiveness; procedural possibility; guarantee of choice of defense attorney