Вплив ідей А. Сміта на формування вітчизняної фінансово-правової думки XVIII-XIX ст. - Хохуляк, В’ячеслав Віссаріонович; Хохуляк, Вячеслав Виссарионович; Hohuljak, Vjacheslav (My University, 2013)
The article characterized the process of becoming the financial and legal thought during the late XVIII — early XIX century. Influence of financial ideas of Adam Smith is determined on further development of domestic science of financial law.
Хохуляк В. В. Вплив ідей А. Сміта на формування вітчизняної фінансово-правової думки XVIII-XIX ст. / В. В. Хохуляк // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2013. – Т. 13. – С. 471-478.
Keywords: фінансове право; наука фінансового права; фінансова наука; фінансово-правова думка; финансовое право; наука финансового права; финансовая наука; финансово-правовая мысль; financial law; science of financial law; financial science; financial and legal thought