Загальні гарантії прав та свобод людини у Європейському Союзі - Іванова, Анастасія Вадимівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті проаналізовані особливості системи захисту прав людини в Євопейському Союзі та її співвідношення з системою захисту прав людини Ради Європи. Особлива увага приділена правовій природі та змісту Хартії основних прав ЄС.
Іванова А. В. Загальні гарантії прав та свобод людини у Європейському Союзі / А. В. Іванова // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 335-337.
Keywords: Європейський Союз; права людини; Хартія основних прав; приєднання