Актуальні питання міжнародно-правового регулювання безпеки мореплавства - Клімова, Єлизавета Миколаївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуті основні нормативно-правові міжнародно-правові акти законодавства в сфері забезпечення безпеки мореплавства. Відзначається актуальність дослідження сучасного механізму забезпечення безпеки мореплавства в світлі оновлення нормативно-правового забезпечення морської діяльності.
Клімова Є. М. Актуальні питання міжнародно-правового регулювання безпеки мореплавства / Є. М. Клімова // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 298-300.
Keywords: безпека мореплавства; механізм забезпечення безпеки мореплавства; нормативні акти про безпеку мореплавства; управління безпекою мореплавства