Прийняття рішень про застосування заходів забезпечення кримінального провадження: проблемні питання - Завтур Віктор Андрійович; Завтур Виктор Андреевич; Zavtur V. A. (My University, 2016)
Стаття присвячена аналізу проблем прийняття слідчим суддею та судом рішення про застосування заходів забезпечення кримінального провадження. Встановлено особливості кожного етапу прийняття таких рішень. Розуміння ускладненого характеру процесу прийняття рішення про застосування заходів забезпечення кримінального провадження розглядається як основа для визначення подальших напрямків вдосконалення правового інституту.

Статья посвящена анализу проблем принятия следственным судьей и судом решения о применении мер обеспечения уголовного производства. Рассмотрены особенности каждого этапа принятия таких решений. Понимание усложненного характера принятия решений о применении мер обеспечения уголовного производства рассматривается как основа для определения дальнейших путей усовершенствования правового института.

The article is dedicated to the analysis of issues of making decision to enforce measures to ensure criminal proceedings by investigative judge and court. The peculiarities of each stage of making this decision are examined. The comprehension of complicated essence of making decisions to enforce measures to ensure criminal proceedings is considered as a basis of improvement appropriate law institute.
Завтур В. А. Прийняття рішень про застосування заходів забезпечення кримінального провадження: проблемні питання / В. А. Завтур // Вісник Південного регіонального центру Національної академії правових наук України. – 2016. - № 6. – С. 163-169.
Keywords: заходи забезпечення кримінального провадження; запобіжні заходи; прийняття кримінально-процесуальних рішень; правозастосовна діяльність; правозастосування; меры обеспечения уголовного производства; меры пресечения; принятие уголовно-процессуальных решений; правоприменительная деятельность; правоприменение; measures to ensure criminal proceedings; measures of restraint; making the criminal procedural decisions; law enforcing activity; law enforcement