Окремі проблеми відбування покарання у вигляді позбавлення волі щодо військовослужбовців - Ніколаєнко, Т. Б.; Николаенко, Т. Б.; Nikolaienko, T. B (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Статтю присвячено дослідженню питань визнання необхідності нормативного врегулювання системою особливих заходів державного захисту забезпечення безпеки військовослужбовців під час відбування покарання в місцях позбавлення волі.

Некоторые проблемы отбывания наказания в виде лишения свободы в отношении военнослужащих. Статья посвящена исследованию вопросов признания необходимости нормативного урегулирования системой специальных мер государственной защиты обеспечения безопасности военнослужащих во время отбывания наказания в местах лишения свободы

Some issues of enduring the punishment in the form of deprivation of freedom by military. The article deals with the issues of recognition the necessity of the standard regulation of enhancing security for military while enduring the punishment in places of freedom deprivation by system of special measures on state protection.
Ніколаєнко Т. Б. Окремі проблеми відбування покарання у вигляді позбавлення волі щодо військовослужбовців / Т. Б. Ніколаєнко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 77. – С. 136-144.
Keywords: система особливих заходів державного захисту; військовослужбовці дисциплінарного батальйону; військовослужбовці як суб'єкти національної безпеки; забезпечення безпеки; позбавлення волі; система специальных мероприятий государственной защиты; военнослужащие дисциплинарного батальона; военнослужащие как субъекты национальной безопасности; обеспечение безопасности; лишение свободы; system of special measures on state protection; penal battalion military; military as homeland security actors; enhancing security; deprivation of freedom