Підстави виникнення зобов'язань в авторському праві - Кетрарь, А. А.; Ketrar, A. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті проаналізовані підстави виникнення зобов'язань в авторському праві. Окремо охарактеризовані такі поняття, як правочин, договір, відшкодування шкоди в авторському праві.
Кетрарь А. А. Підстави виникнення зобов'язань в авторському праві / А. А. Кетрарь // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 272-278.
Keywords: авторское право; обязательство; юридический факт; авторский договор; возмещение вреда; авторське право; зобов'язання; юридичний факт; авторський договір; відшкодування шкоди; copyright; obligation; legal fact; author's contract; the compensation of harm