Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Кіберпсихологія - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Бедан Вікторія Борисівна Силабус навчальної дисципліни Кіберпсихологія. 2. Робоча програма навчальної дисципліни Кіберпсихологія. 3. Бедан В. Б. Кіберпсихологія: навчально-методичні рекомендації (до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня магістра зі спеціальності 125 Кібербезпека та захист інформації) [Електронне видання] ; Міжнародний гуманітарний університет. Одеса : Фенікс, 2023. – 38 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Кіберпсихологія ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. https://hdl.handle.net/11300/28533